Stegt ål på æggekage

4 portioner

Stegt ål og æggekageIngredienser:

1 pk. fersk flået ål 1 kg.
1 sammenpisket æg
50 g. rasp
25 rugmel
12 hele æg
1 dl mælk
25 g. smør
1 rødløg
purløg

 

 

Fremgangsmåde:

Vend ålestykkerne i æg og en blanding af rasp og rugmel.
Steg dem på panden i smør i ca. 5 minutter.
Pisk de hele æg og tilsæt mælk og salt.
Smelt smør på panden og tilsæt æggemassen.
Sæt panden i ovnen. Lad den bage i 15 minutter ved 200 gr.
Server æggekagen med stegt ål samt rødløg og purløg.

Tip: Lav æggekagen i 4 mindre støbejernspander og server æggekagen med stegt ål ovenpå.

Velbekomme!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

DKK0,000 varer