Persondatapolitik

novafisk_2012_11_013

Håndtering af persondata

 

Ved at benytte denne hjemmeside www.aalogco.dk accepterer du, at ÅL&CO behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

ÅL&CO respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

 

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, emailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.
ÅL&CO har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og sende dine varer til dig.

 

ÅL&CO indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager et køb
  • betaling af køb
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

ÅL&CO indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer og emailadressen) for at levere dine bestilte varer.
ÅL&CO benytter epay betalingsgateaway og Nets og Bambora til håndtering af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
For at kunne videreudvikle og forbedre ÅL&CO´s netbutik fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

ÅL&CO anvender Google Analytics til indsamling af besøgsatstistik igennem Cookies. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.aalogco.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

For at kunne levere de bestilte varer, videre gives dine personoplysninger til den transportfirma som benyttes til udbringning af varer.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver ÅL&CO ikke data om den enkelte kundes køb eller personoplysninger til tredjepart. 

 

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne opbevares i fysiske mapper, IT-systemer og på eksterne servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på ÅL&CO´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor og som maksimum i 5 år plus løbende bogføringsår jf. bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.

 

Links til andre hjemmesider m.v. 

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

Datasikkerhed

ÅL&CO eller dennes repræsentant har vedtaget interne regler om datasikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til Dem.

Vore IT-leverandører sørger løbende for, at vores IT-udstyr er opdateret og har installeret passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder firewall og virusbeskyttelse.
Brud på persondatasikkerheden

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden anmelder ÅL&CO eller dennes repræsentant hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. I tilfælde hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem ÅL&CO eller dennes repræsentant behandler personoplysninger, vil vi underrette disse om sikkerhedbruddet så hurtigt som muligt.

 

Adgang og ændring af oplysninger m.v.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev kan du altid frameldes dig igen. 

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på: info@royaldanishfish.com. I så fald undersøger vi sagen og giver dig svar så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget henvendelsen.

 

Ændring og opdatering af persondatapolitikken

ÅL&CO forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Den gældende privatslivspolitik kan til enhver tid findes på vores hjemmeside. Afgivning af personaloplysninger over internettet sker altid på eget ansvar.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV