Persondatapolitik

novafisk_2012_11_013

Håndtering af persondata

 

Ved at benytte denne hjemmeside www.aalogco.dk accepterer du, at ÅL&CO behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

ÅL&CO respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

 

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, emailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.
ÅL&CO har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og sende dine varer til dig.

 

ÅL&CO indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • foretager et køb
  • betaling af køb
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

ÅL&CO indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer og emailadressen) for at levere dine bestilte varer.
ÅL&CO benytter epay betalingsgateaway og Teller/Nets til håndtering af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
For at kunne videreudvikle og forbedre ÅL&CO´s netbutik fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

ÅL&CO anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.aalogco.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver ÅL&CO ikke data om den enkelte kundes køb eller personoplysninger til tredjepart. 

 

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på ÅL&CO´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på info@aalogco.dk

 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

ÅL&CO forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.

Afgivning af personoplysninger over internettet sker altid på eget ansvar.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV