Ål og cherrytomater i hvidvin

 4 portioner

cherry

Ingredienser:

600 g. ål
2 spsk. olivenolie
1 stort hakket løg
1 ds. cherrytomater
1 fed knust hvidløg
1 kvist timian
1 dusk persille
1 laurbærblad
1 ½ dl tør hvidvin
1 tsk. salt og peber
Hakket persille

 

Fremgangsmåde:

Skær ålene i stykker på ca. 8 cm. Brun løget ca. 3 min. i olivenolie, tilsæt ålene og brun i endnu 2 min. Kom cherrytomater, knust hvidløg, timian, persille, laurbærblad og hvidvin ved. Lad ålene koge i ca. 15 min. og smag til med salt og peber. Fjern timiankvisten, persilledusken og laurbærbladet. Drys med hakket persille og server kogte ris og lune flutes til.

Tilbehør:

Kogte ris (vilde ris blanding) samt lune flutes.

 

Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV