Ovnstegte ål med persille og pasta i citronfløde

4 portioner


ovnstegt-aal-med-persille-og-pastaIngredienser:

600 g. ål
½ dl majsgryn
¼ dl reven parmesanost
Salt og peber
30 g. smør
½ dl hakket persille
2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
250 g. frisk båndpasta
¼ dl citronsaft
1 dl piskefløde
½ tsk. salt, peber
1 lille bdt. rucolasalat

 

 

Fremgangsmåde:

Skær ålene i stykker på ca. 8 cm. Bland majsgryn, parmesanost, salt og peber i en plastpose. Kom ålene i posen, luk og ryst godt. Læg de panerede ål i et smurt ovnfast fad og fordel små smørklatter henover. Steg ålene i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. Kog pastaen som anvist. Bring citronsaft og fløde i kog, krydr med salt og peber, og vend den friskkogte pasta i. Bland hakket persille og citronskal og kom det henover de stegte ål. Server pastaen til og pynt med lidt rucolasalat

 

Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV