Røget ål med en skøn omgang røræg og purløg

4 pers.

Røget ål med en skøn omgang røræg og purløgIngredienser

1 røget ål
6 store økologiske æg
6 spsk. økologisk sødmælk
150 g smør
havsalt og friskkværnet peber

Pynt
1 bundt purløg, skåret fint
friskkværnet peber


Fremgangsmåde

Skær hovedet af den røgede ål, og flå forsigtigt skindet af. Flæk ålen ved at skære med en skarp kniv langs rygbenet, vend ålen, og gentag. Skrab det grå fedt af, og skær fileterne i lange stykker, der passer til rugbrødet.

Smelt smørret ved svag varme på en stor pande, det må endelig ikke tage farve.
Pisk forsigtigt æggene sammen med sødmælk, salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og vend forsigtigt rundt med en dejskraber, til æggemassen har sat sig, men stadig er lidt våd så du har en dejlig og luftig omgang røræg. Tag det fra varmen.Anret røget ål på rugbrød med røræg og rundhåndet drys af purløg og friskkværnet peber.

 

Velbekomme!

 

Kilde: Femina

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV