Gratineret vesterhavstorsk

4 personer

Det skal du bruge:

400 g pasta penne

½ bundt purløg

100 g baby spinat, skyllet

4-500 g vesterhavstorsk

2 dl fløde 38 %

1 dåse hakkede tomater

150 g revet Gouda eller mozzarella

2 spsk rasp

1 citron

Salt og peber

Grøn salat

 

Sådan gøre du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.

Skær fisken i mindre stykker.

Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.

Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.

Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.

Serveres med salat og brød.

 

Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller kulmule.

 

Opskriften er fra “2 gange om ugen”

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV