Hel røget ørred med kartofler

4 portioner

DAN12 nyIngredienser

4 røgede ørred
1 citron
75 g. bacon i tern
3 æg
3 spsk. fløde
200 g. skrællede kogte kartofler
50 g. urter (gulerødder, porre m.v.)
50 g. sukker
2 dl. eddike
½ rød peber i tern
½ grøn peber i tern

 


Fremgangsmåde

Læg tynde skiver af kartoffel samt pebertern og urter i den sødede eddikelage. Lad det trække i en ½ time. Bacon i tern ristes på panden. Ørreder lunes ligeledes på panden. Lav røræg af æg og fløde. Pynt evt. med lidt timian.

 

Anretning

Ørred, æggekage samt bacon anrettes på tallerkenen og salaten i skålen

 

Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV