Hokkaidosuppe med bagt fisk

3 personer

Stil ovnen på 180 grader

Hvad skal du bruge

1 mørk sej eller torsk (ca. 150-200 g pr. person)
Salt og peber
1 Hokkaido
1 spsk. Rød karry pasta
2 fed hvidløg
2 store skalotteløg
1 spsk. Olivenolie til stegning
4-5 spsk. kokosmælk
2 spsk. Græskarkerner
½ spsk. olie
1 tsk. Salt

 

Fremgangsmåde

Væsk græskarret og halver og tag ud af græskarret med en ske og kasser dette (en Hokkaido behøves ikke at skrælle).

Skær kødet mindre stykker. Skræl og pil hvidløg og skalotteløg, og hak dem fint. Sauter løgene i en gryde med 1 spsk. olivenolie og den røde karry.

Tilsæt græskar og lad det stege med et par minutter. Tilsæt koldt vand så det dækker græskaren. Lad det simre i 25 minutter under låg.

Tilsæt kokosmælk og kog retten igennem i 5 minutter. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber og evt. lidt sukker. Tilsæt evt. lidt mere rød karry.

Kom græskarkerner i et ildfast fad, drys med salt, og dryp med lidt god olie. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er gyldne og begynder at poppe som popkorn. Hak dem gerne groft.

Rens og rengør fisken og skør den i mundrette størrelser, krydder dem med salt og peber og paprika. Læg fisken på et bagepapir med olivenolie og steg det i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

Servere suppen med fisken i og drys lidt persille på.

Velbekomme!

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV