Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

10 portioner

Kold ovnbagt laks...

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

600 g laks (filet)
250 g rejer (optøende)
200 g god mayonnaise
1 bundt dild
1 bundt basilikum
knust sort peber
1 grønt salathoved
1 radicchiosalat

 

Pynt

Caviar, rød
Tilbehør:
1 citron (i både)
1 lime (i både)
godt hvedebrød

 

Sådan gør du:

Bag laksen med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
Læg fisken på et fad og hiv skindet forsigtigt af.
Dæk fadet til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold.
Fordel mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen.
Pynt med rød caviar og servér med citron, lime og godt brød.

Velbekomme!

 

Kilde: Hjemmet

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV