Kulmulefilet med soja og ingefær

4 portioner

Ingredienser:

Fisk:

500 g kulmule

2 spsk sojasauce

saft af 1 lime

2 tsk revet ingefær

1 tsk sambal oelek eller lidt fintsnittet chili

 

Grøntsager:

3 gulerødder i strimler som tændstikker

200 g hvidkål i fine strimler

4 stængler bladselleri i tynde skiver

forårsløg

ris eller nudler

 

Sådan gør du:

Rør soja, limesaft, ingefær og sambal oelek/chili sammen, og lad det stå og trække lidt.

Kom grøntsagerne i et ovnfast fad smurt med olie.

Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå.

Hæld marinaden over.

Bag fisk og grøntsager i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader.

 

Pynt med forårsløg i skiver, og servér med ris eller nudler.

Velbekomme!

 

Kilde: 2 gang om ugen

Print Friendly, PDF & Email

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV