Luksus stjerneskud

4 portioner

4.5 Stjerneskud

Ingredienser

Fisk
8 rødspættefileter
1 spsk. mel
1 dl rasp
1 æg
Smør og olie til stegning
1/2 dl hvidvin
salt og peber
100 g rejer
75-100 g stenbiderrogn rød
50 g laks

4 skiver brød

 

Topping
1 dåse asparges
12 skiver agurk
4 Tomater
1 citron i både
Grøn salat til anretning og servering
Dild

Dressing
1 dl cremefraiche
2 spsk mayonnaise
2 spsk tomatpure
citronsaft
smag til med: røget paprika, sød paprika, salt og peber

Fremgangsmåde
Rør dressingen
Creme fraiche, mayonnaise og tomatpure røres godt sammen. Smag til med salt, peber og en smule paprika. Hvis du har røget paprika, så prøv at komme en smule i, det giveren lækker smag men kan snildt undværes.

Dampet rødspættefilet
Krydr 4 rødspættefileter med salt og peber og rul dem sammen, hvorefter de anrettes i et lille fad og overhældes med hvidvin. Sæt dem i ovnen med en ovnfast tallerken over ved 175 grader og damp fiskefileterne i ca. 10-15 minutter.

Stegt rødspættefilet
Dup filetterne tørre med køkkenrulle og drys dem med lidt mel, hvorefter de vendes først i det sammenpiskede æg og derefter i en dyb tallerken med rasp, salt og peber. Steg dem på en pande i smør og olie.

Anretning
Placer en skive godt brød på en tallerken og smør det med lidt smør. Anret med grøn salat, stegt og dampet fiskefilet, rejer, laks, asparges, stenbiderrogn, dressing, dild, citronbåde, agurkeskiver, tomater og drys til sidst med en smule flagesalt og lidt friskkværnet peber.

Velbekomme!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV