Røget ørred med spinat og tomater

4 portioner

2-3-roeget-oerred-med-spinat

Ingredienser

1 side røget ørred eller 4 røget ørredfileter
1 pakke mager bacon
2 nye rødløg
olivenolie
500 g frossen spinat
½ dl vand
1 dl fløde
et par håndfulde små tomater
2 tsk dijon sennep
sukker
salt, peber
citronsaft

 

Fremgangsmåde

 

Svits bacon og rødløg i olien til løgene er bløde. Tilsæt spinat og vand – læg låg på og lad småsimre ca. 5 minutter til spinaten er tøet. Tilsæt fløde, salt, peber, sennep og sukker – lad småsimre til saucen tykner en smule. Smag til med citronsaft og evt. mere sukker, salt og peber. Vend tomaterne i til sidst.

Hæld spinaten i et smurt fad. Læg ørred eller laks over spinaten. Pensel evt. fisken og drys med salt og peber.

Sæt i ovnen ved 200 g i ca 12 minutter. Mine fik 15 og det var lige i overkanten.

Server f.eks. ovnkartofler i både.

 

Velbekomme!

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV