Stegt mørksejfilet i bacon med stegt kartofler og spidskålsalat

4 Portioner

7-0-moerksejfilet-i-bacon

Ingredienser
1000 g mørksej filet
4 skiver bacon
4 stk. rosmarinstilke fra bakken med
1 kg kartofler
Friskkværnet peber
2 spsk. rapsolie
2 spsk. rapsolie
600 g Spidskålssalat
10 stk. tørrede tomater

 

Fremgangsmåde

Del mørksejfiletter i 4 portionsstykker. Rul bacon og rosmarin omkring fiskestykkerne og krydr med peber. Fordel fiskestykkerne i et ovnfast fad og dryp med rapsolie. Sæt fadet til side.
Skræl og del kartofler i mindre stykker. Kog dem i saltet vand i 10 min. Hæld vandet fra og ryst gryden grundigt. Vend kartoflerne med olie og rist dem ved 200° C i ca. 25 min. til de er gyldne og sprøde.
Sæt fadet med fisk i ovnen og steg dem samtidig med kartoflerne i ca. 15 min.
Snit spidskål i strimler, hak rødløget fint og bland det sammen med stykker af tørrede tomater.
Bland citronsaft og olivenolie med salt og peber og vend det i salaten.
Servér med fisk og stegte kartofler.

Velbekomme!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV