Stegte rødspættefilet med pesto

4 portioner

4.3 Stegte rødspættefilet med pestoIngredienser
400 g rødspættefileter
2 spsk basilikumpesto
16 blade basilikum
2 spsk olivenolie eller smør
Salt
Sort peber
300 g grønne asparges

 

 

Pesto:
1 bundt basilikum
1/2 bundt bredbladet persille
2 dl olivenolie
50 g pinjekerner, ristede
80 g parmesan, revet
Salt
Sort peber

Sådan gør du
Hak basilikum og persille groft. Kom det i en blender og blend det groft sammen med olie. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend det sammen og smag til med salt og peber.
Lav et lille snit på midten af rødspættefileten, på kødsiden, uden at skære igennem.
Læg rødspættefiletere på et stykke bagepapir og smør dem med 1 tsk. pesto på begge sider. Læg nogle basilikumsblade på fisken og fold den sammen.
Steg fisken på en varm pande i olie eller smør i ca. 1 minut på hver side, indtil den er gylden og sprød.
Anret fisken med lidt ekstra pesto, dampede grønne asparges og basilikumblade.

 

Velbekomme!

Kilde: 2gangomugen

Print Friendly, PDF & Email

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV