Thailandsk rejesalat

4 personer

rejesalatIndgredensier
300 g store rejer
4 tomater
1 rødløg
3 skoleagurker el. 1 alm. agurk
1-3 små chili
1 salathoved
1 håndfuld koriander

 

 

Dressing
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
2 kafir-limeblade
1 spsk raps- el. jordnøddeolie
saft af 1 limefrugt

Tilbehør
kogte jasminris

Fremgangsmåde
Lad rejerne dryppe af i en sigte
Skær tomaterne i både og løget i tynde skiver.
Flæk agurkerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå.
Skær chilierne i tynde skiver.
Skyl og tør salaten, riv den i grove stykker, og anret den på et fad.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Vend rejer, grøntsager og dressing grundigt sammen.
Anret rejesalaten på salatbladene, og drys med frisk koriander.

Servér salaten med kogte jasminris.

Velbekomme!

Kilde: 2 gange om ugen

Print Friendly, PDF & Email

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV