Handelsbetingelser

Produktinformation
På www.aalogco.dk finder du oplysninger om vore produkter og anvendelsesmuligheder. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til: info@royaldanishfish.com

Bestilling
Foretag din bestilling ved at udvælge de ønskede varer og følg bestillingsmodulet trin for trin. Ordren er først gennemført, når du har indtastet dine kortoplysninger. Herefter vil du modtage en ordrebekræftelse som bekræftelse af din bestilling, i din mailbox.

Betaling
Du kan betale med Dankort-Dankort/Visakort, MasterCard, Visa, Maestrokort og MobilPay. Beløbet hæves først fra din konto, når de bestilte varer er afsendt, og du vil samtidig modtage en besked herom i din mailbox. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Reklamationer
Vi tilstræber en høj ensartet kvalitet og en god smagsoplevelse hver gang, du handler hos ÅL&CO. Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan du kontakte os på info@royaldanishfish.com eller på tlf. 96 55 07 00. Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse af pakken eller ved manglende levering af pakken. Det gælder både i relation til levering af pakken og til indholdet i pakken. Husk at oplyse din ordre nummer til en hurtig behandling af din henvendelse og give dig en bedre service. En reklamation vil altid blive besvaret via mail. På fødevarer er reklamationsretten varens naturlige holdbarhed.

Risikoen for varerne
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er leveret på din adresse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til dig.

Fortrydelsesret
Da ÅL&CO leverer fødevarer er der ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.

Sikkerhed
Alle de oplysninger, du indtaster, bliver SSL-krypteret. Det er den mest udbredte form for kryptering på internettet, og det er din sikkerhed for, at du trygt kan betale med betalingskort hos os.
SSL-krypteringen sikrer, at ingen andre end ÅL&CO og du selv får adgang til dine kortoplysninger. Vi registrerer ikke dine kortoplysninger.

Cookies
På www.aalogco.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Læs et dybere forklaring her.

Webshoppen www.aalogco.dk drives af firmaet:
Royal Danish Fish A/S
Nordre Strandvej 62
7730 Hanstholm
CVR nr.: 25188489
Tlf. nr.: 96550700
Mail: info@royaldanishfish.com

Forbehold for ændringer:
ÅL&CO forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser, regler og betingelser, der gælder for denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.

Scroll to Top